4 dl sokeria

4 munaa

2 dl vahvaa kahvia

300 g margariinia

6 dl vehnäjauhoja

4 tl leivinjauhetta

4 tl vanilliinisokeria

2 tl jauhettua neilikkaa

Kuorrutus:

250 g tomusokeria

3 rkl voisulaa

3 rkl vahvaa kahvia

2 rkl kaakaojauhetta

Koristeeksi:

sulatettua valkosuklaata

 

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini sekä jäähtynyt kahvi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja nostele ne varovasti siivilän läpi taikinaan. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita tomusokerin joukkoon kaakaojauhe, sulatettu ja jäähdytetty voi sekä jäähtynyt kahvi. Levitä kuorrutus jäähtyneelle piirakkapohjalle. Koristele valkosuklaaraidoilla.