Tein kaksi kääretorttupohjaa ja leikkasin niistä kaksi isoa ja viisi pientä ympyrää sekä kaksi suorakulmion muotoista suikaletta. Vuorasin irtopohjavuoan näillä palasilla ja keskelle kokosin pienistä ympyröistä tornin. Seuraavaksi tein täytteen.

Täyte:

2 dl kermaa

2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

250 g maitorahkaa

vadelmia ja sokeria maun mukaan

7 kpl liivatelehtiä

n. ½ dl vadelmamehua

Kerma ja vaniljakastike vaahdotetaan erikseen ja kaikki ainekset sekoitetaan keskenään. Liivatelehdet liotetaan kiehuvan kuumaan mehuun ja sekoitetaan nopeasti ohuena nauhana valmiin kerma-rahkan joukkoon.

Täyte kaadetaan vuokaan ja kansi laitetaan päälle. Kakun annetaan hyytyä muutaman tunnin ajan jääkaapissa, jonka jälkeen se kumotaan vadille ja koristellaan täytekakun tapaan.