kakkupohja:

6 munaa

2 3/4 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri. Sekoita vaahdon joukkoon varovasti, siivilän läpi, keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 25 cm) ja paista 175 asteessa noin 50 min.

täyte:

mansikoita ja banaania

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kolmeen osaan. Soseuta mansikat ja banaanit ja sekoita ne keskenään. Täytä kakku. Anna maustua seuraavaan päivään. Kakkua ei tarvitse kostuttaa, jos teet sen edellisenä päivänä ja etenkin, jos marjat ovat pakastemarjoja.

päällä:

vispikermaa

maitorahkaa

tomusokeria

mantelirouhetta

sekä toisessa kakussa itsetehtyjä marsipaaniruusuja

Vaahdota kerma ja sekoita sen joukkoon rahka ja sokeri. Levitä kermaa ohut kerros joka puolelle ja pursota lopuksi reunat. Koristele.