kakkupohja:
6 munaa
2 3/4 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri. Sekoita vaahdon joukkoon varovasti, siivilän läpi, keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 25 cm) ja paista 175 asteessa noin 50 min.
täyte:
mansikoita ja banaania
Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kolmeen osaan. Soseuta mansikat ja banaanit ja sekoita ne keskenään. Täytä kakku. Anna maustua seuraavaan päivään. Kakkua ei tarvitse kostuttaa, jos teet sen edellisenä päivänä ja etenkin, jos marjat ovat pakastemarjoja.
päällä:
vispikermaa
maitorahkaa
tomusokeria
mantelirouhetta
sekä toisessa kakussa itsetehtyjä marsipaaniruusuja
Vaahdota kerma ja sekoita sen joukkoon rahka ja sokeri. Levitä kermaa ohut kerros joka puolelle ja pursota lopuksi reunat. Koristele.
Kommentit